Ett halvdant försök

Jag vet, jag har inte skrivit på flera dagar och detta är ett halvdant försök att komma tillbaka på banan. Sen jag skrev senast har det hänt mycket och jag vill inte och pallar inte skriva om allt. Jag kan i alla fall berätta att under några dagar förra veckan åkte jag upp till Sundsvall och hälsade på min morbror Petter hans fru Anna och mina kusiner Viktor och Lisa. Det var väldigt trevligt och jag och Petter hade en hel del för oss som tex. frakta ved och virke. I helgen såg jag en underbar match där Manchester United vann mot Liverpool och Berba gjorde hat-trick och ett av målen va minst sagt magiska...skönt att han verkligen visar vad han går för. Jag träffade Sara en ikväll och vi badade tunna. Vår 10 år gammla vedeldade tunna har hållt i tio år...och denna kväll gick en skruv sönder och kaminen med skortsen lossnade och föll...men det är åtgärdat nu.

Jag hoppas jag kan hålla igång med skrivandet och skriva om saker som händer och vad jag tycker och känner. Kan väll inte skriva ett inlägg utan att kommentera valet så jag skriver bara: Främlingsfientlighet är fel!

Tack och på återseende




En kväll på stan

Igår kväll blev inte riktigt som väntat. Planen var att jag och Sara skulle in till stan för att träffa Fiia och andra för att fira födelsedagen som rådde. När vi är på väg in och är vid gullmars meddelar Fiia att hon är försenad, med drygt en halvtimme. Inte kul för vi hade bara tänkt att vara inne en liten stund innan jag och Sara skulle åka hem till mig igen för att Sara jobbade. Nu var situationen att vi skulle komma in på The Bridge efter happy hour och utan att vara skrivna på listan och enbart vara där en kort stund...låter inte så kul tyvärr. Så jag ger Fiia en hjärtekrossad förklaring att vi vänder och åker hem.

Tillslut kommer vi fram till att vi följer Fiia till the Bridge och där lämmnar vi dig i roliga händer för en hel del kompisar är där. Jag och Sara möter Matte Löf och en av hans polare och kost där efter anländer Fiia till centralen och sugen på kaffe. Hälften av kaffet hamnar tyvärr i hennes hår och på hennse vita jacka. In på toaletten på cantralen (kommer in efter att ha charmat vakten) och torkar bort det som går. Under tiden ringer jag Matte som är påväg tillbaka till cantralen för att hämta upp sin flickvän vid Gullmars. Jag bestämmer mig för att Fiia får hänga med oss till Gullmars och där lämnar vi henne för att låte henna fira sin födelsedag.

Kvällen blev inte riktigt som vi planerade men va på nått vis ganska rolig.

Grattis på födelsedagen Fiia hoppas du hade det bra.



Matchlördag


Idag var en dag jag längtat efter! Landslagsuppehåller var över och Manchester United skulle möta Everton borta på Goodinson. Ok landslaget är kul och se nu när Lagerbäck är borta och Hamrén, Ibra, nytt blod och spelglädjen kommit till de blågula men inget går ut mot den bästa ligan i världen.

United startar utan Rooney som nog har lite att förklara efter sin lila härva och det är klart att det ger ett minus till United uppställningen.

Berbatov agerar ensam forward med Nani och Giggs finns på ytterpositionerna. På det centrala mittfälltet finns Scholes (PL:s månades spelare), Flecher och O'Sea (!). Everton och deras tolfte spelare (Publiken för er som inte vet) stormar den röda maskinen och spelar mycket bättre än gästerna. United har chanser och visar stuntals vilken kvalitet som finns. På tal om kvalitet, Evertons Howard i mål gör magnifika räddningar. Ställningen i halvtid är 1-1. Everton spelar mycket bra men jag är inte orolig längre för mitt United.

Andra halvlev tar United över och gör 1-3! Underbart tänker jag. Tyvärr ger Everton inte upp och gör två mål på övertid vilket ger slutresultatet 3-3. Underhållande match med mycket bra prestationer. Gillade Nani och hans inlägg och att Berba gör mål. Tyvärr blir det bara 1 poäng och det räknar jag med ytterligare 2 poäng som går onödigt förlorade.

Min lillasyrra Julia spelade match idag också. Hennes Hanviken torskade med 2-0 och jag funderar starkt på att gå in som taktisk coach i laget.

Ikväll blir det utgång för att fira bland annat Fiia.

Ni som förväntar er inlägg utan fotboll får nog vänta tills imorn...och som en påminnelse till mina hundratals läsare...skriv era namn när ni kommenterar Thank You!!!



Fredag


Slut på veckan och början på helgen...inte för det spelar så jättestor roll som arbetssökande. Under dom senaste dagarna har jag ringt runt till flera banker och olika människor i hopp om ett jobb. Jag har ringt så många att jag nästan har blandat ihop dom och vart de jobbar och hur jag ska göra, om jag ska maila CV:n eller bara maila mitt nr. Det löser sig nu och allt på den fronten känns bra nu.

Just nu sitter jag hemma och lilar lite FM och Sara sitter på min säng och läser en skvallertidning.

Lyckades skriva ett inlägg idag...är lite smånöjd över det och får se om nån läser... BYE

10 månader med min underbara Sara!

Jag kan inte vara sämre än min flickvän nu på våran dag där vi så fint firar 10 månader tillsammans...genom blogginlägg!!! Så här är det...ps. älskar dig <3




WHAT UP!

Vad är det som händer? En blogg av mig? Okey jag har haft en blogg tidigare som en kär gammal klasskamrat sa åt mig att skaffa när det va inne att ha blogg. Min gamla blogg ägde!...i några dagar sen tröttnade jag. Varför gör jag en till då? Jo det ska jag berätta. I januari byter jag förhoppningsvis (och troligtvis) land för ett tag. Nya Zeeland kommer vara min nya adress i obestämd tid. Bloggen kommer vara ett ställe där jag kan dela mina uppleverser med mina nära och kära...och resten. Nu är det inte fören i januari jag åker men just nu har jag iganska mycket fritid så då kan jag väll ändå börja skriva lite.

Ska bli kul att se hur det fortsätter...

RSS 2.0