Fotboll

Hej! Detta inlägg kommer inte handla så mycket om Auckland och Nya Zeeland, istället kommer det handla om fotboll.
Jag käkade idag frukost till Valencia vs Schalke och lunch till AC Milan Vs Tottenham Hotspurs.

Jag måste säga att fotboll är underbart och vackert! Musiken som spelas inför varje CL match skapar en känsla som bara bubblar imagen av glädje och spänning, även kl 9 på morgonen.

Matcherna i sig var kanske inte jättespektakulära men det fanns en hel del gobitar.

Jag gillar Valencias Soldado han är en riktig lirare. Även fler i Valencia var bra och anledningen till att matchen slutade 1-1 var tack vare en man(?) vid namn Raul Gonzalez. Den forna Real Madrid halvguden återvände till spanien för att göra sitt 71a mål i europasammanhang! Fler än någon annan. Hans anfallskollega, också fd. Real spelare men mer misslyckat diva, var helt osynlig. Det ända jag kommer ihåg av honom i matchen var när han sparkade hål i luften.

Milan åkte på torsk hemma mot Spurs och det var ett välförtjänt resultat då de vitklädda engelsmännen spelade så mycket bättre ut än de rödsvarta. Statistiken var jämn men man kunde främst se skillnaden på mittfältet. Rafael Van Der Vaart ( noterna också fd. Madridare) hade kämpaglöd, nyförvärvet Peinaar tog Bales plats mycket bra. Han spelade med respekt till sina medspelare men helt utan mot de rödsvarta. Sando jobbade stenhårt och inhoppande Modric, hans passningar och krossar är underbara! Lennon sprang förbi italiska försvaret efter att Ibra näst intill gett bort bollen och pasade den långe Crouch som satte matches enda mål. Ibra fick bollen i när via en konstspark men målet godkänndes. På tal om mittfält. Gattuso i Milan var fruktansvärt frustrerad under hela matchen och till och med efter och gjorde mycket dumt, typ skalla en ledare i Spurs.


Fotboll!

//Gilli

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0